Introductie

Mijn naam is Mark Seinen. In 2001 ben ik afgestudeerd voor de studie Hogere Informatica aan de Hogeschool Enschede te Enschede. Het laatste half jaar van deze studie bestond uit een afstudeeropdracht, deze heb ik uitgevoerd bij Microweb Software B.V. Aansluitend hieraan heb ik een baan gekregen bij Microweb Software B.V. (in 2004 overgenomen door Microweb Edu B.V.)

Zeven jaren heb ik met veel plezier gewerkt voor Microweb Edu B.V. Ik heb hier veel geleerd en veel ervaring opgedaan. Ook heb ik hier geleerd zowel in teamverband als zelfstandig aan projecten te werken. Projecten moesten vaak met grote spoed opgeleverd worden, waardoor ik goed heb leren werken onder druk en omgaan met spanning.

Sinds september 2008 ben ik zelfstandig ondernemer. Deze stap heb ik genomen omdat ik het interessant vind om nieuwe projecten op te pakken en uitdagingen aan te gaan. Door als freelancer te werken is dit goed mogelijk. Ook het werken voor verschillende bedrijven vind ik interessant, aangezien ik op deze manier goed kennis kan maken met verschillende manieren van werken en ik hier ook het meest van leer.

Na meer dan 12 jaren bezig te zijn met software ontwikkeling heb ik gemerkt dat het ontwikkelen van software een echte hobby van me is. In de tijd dat ik niet aan het werk ben, ben ik toch vaak achter de computer te vinden en bezig met (hobby)projecten. Ik kan dus gerust stellen dat het ontwikkelen van software en het bedenken van oplossingen een ware passie voor me is.

Comments are closed.